• Custom paspoppen
 • Mobiele showroom
 • Ruime voorraad paspoppen
 • Catwalk zorgt voor stopkracht
 

Paspop of etalagepop

Een paspop kopen? Waar moet je op letten en hoe maak je de juist keuze

Catwalk Mannequins is de specialist als het gaat om het aanbieden van de juiste paspoppen die de koopkracht van jouw winkel een boost kunnen geven.

PASPOPPEN ZIJN EEN BELANGRIJKE INSPIRATIEBRON

 

Een etalagepop of paspop. Beide termen worden veelal gebruikt met dezelfde intentie. Op Catwalk-Mannequins.nl gebruiken we daarom beide termen etalagepop en paspop. De term etalagepop is in die zin meer omschrijvend omdat daarmee wordt aangeduid dat het gaat om poppen die voornamelijk in de etalage van winkels te vinden zijn terwijl de term paspop ook veel gebruikt wordt in kledingateliers waarop kleding wordt gemaakt. Voor dit artikel hebben we gekozen om eenduidig te zijn en de term paspop te gebruiken.

De juiste paspop kopen

De juiste paspoppen voor jouw winkel kunnen nogal een verschil maken. Ze stralen uit wat jij graag als winkelier wilt verkopen. De juiste keuze maken is dus essentieel. Maar waar moet je nou op letten als je een nieuwe paspop koopt. Catwalk Mannequins is de specialist als het gaat om de aanschaf van paspoppen en wij helpen je ook graag bij de juiste keuze.

 

Een weloverwogen keuze zetten jouw winkel op de kaart en geven de concurrentie het nakijken. Met de juiste paspop laat je zien dat jij jouw klanten begrijpt en klanten zullen zichzelf herkennen als ze jouw winkel binnenlopen, want fashion inspireert en laat zien waar jij voor staat. Niemand is gelijk en dat willen we maar wat graag laten zien. Jouw klanten zullen zich thuis voelen met jouw stijl en smaak. Heldere keuzes en duidelijke statements maken je winkel herkenbaar en gewild.

 

De perfecte paspop weerspiegelt jouw doelgroep

Als je nieuwe paspoppen wilt kopen moet je vooraf goed voor ogen hebben wat jouw doelen zijn en of de paspop goed zal aansluiten bij jouw doelgroep. Denk daarom goed na over het volgende:

 • Wat voor houding dient de paspop te hebben;
 • Welk geslacht heeft de paspop;
 • Wat is de leeftijd van je doelgroep?
 • Denk ook eens na over de kleuring van de huid;
 • Welke maten moeten gedragen worden;
 • Moet de paspop abstract zijn of heel realistisch, gestileerd of misschien wel headless;
 • Wat straalt de etalagepop uit (sportief, serieus, vrolijk of misschien wel verlegen);

Paspoppen die echt uniek zijn

De unieke beleving van jouw klanten… Het is altijd weer een mooi moment. Als je net dát item ziet hangen wat je gewoon moet hebben. Omdat je weet dat het je geweldig zal staan. Wij weten ook wel dat mode geen wereldvrede brengt, maar de deur uitlopen en weten dat je er geweldig uitziet kan wel jouw dag veranderen. Dat is precies wat mode doet. De INSPIRE! paspoppen van Catwalk Mannequins tillen jouw collectie op een stijlvolle manier naar een hoger plan. Hoewel ze lichtgrijs van kleur zijn, zijn het zeker geen grijze muizen. Deze prachtige INSPIRE! paspoppen zijn zowel te koop als man en vrouw en verkrijgbaar in een verscheidenheid aan houdingen. Bekijk onderstaande voorbeelden of ga naar onze online catalogus [LINK naar: https://www.catwalk-mannequins.nl/collectie/dames/abstract] en raak geïnspireerd.

Ons SMART-FITTING systeem werken met je mee!

We zijn altijd op zoek naar creatieve ideeën en handige verbeteringen. Daarom zijn al onze paspoppen vanaf nu leverbaar met het innovatieve SMART-FITTING systeem. Dus geen kleding meer die vast komt te zitten in de armsluiting of gezweet tijdens het aandoen van een skinny jeans. Superhandig!

geef jouw etalage een realistisch beeld

Trek de aandacht van het winkelend publiek en laat ze verstelt doen staan als ze voor jou winkel langslopen. Nee, ze zullen niet alleen langslopen maar ook stoppen en een kijkje nemen. De collectie realistische etalagepoppen van Catwalk Mannequins bestaat uit een serie heren en vrouwen die jouw klant tot actie over laat gaan. Het is een spel waarin je de balans moet zien te vinden tussen het weerstaan van verleidingen en jezelf zo nu en dan iets gunnen. De collectie realistische dames paspoppen zijn kenmerkend en raken bij jouw vrouwelijke klanten de juiste snaar.

 • De modellen uit de REBEL! reeks breken uit de dagelijkse sleur en zijn niet bang om hun eigen gezicht te laten zien. Het zijn zelfbewuste, jonge en dynamische vrouwen;
 • Bijna niets voelt beter dan een overwinning op jezelf, alsof je even de hele wereld aan kunt. De realistische figuren in de DARE! lijn symboliseren deze groei;
 • De modellen uit de SEDUCE! lijn durven sensueel en verleidelijk te zijn met uitdagende houdingen en make-up, zonder goedkoop of té sexy te worden;

De realistische heren paspoppen zijn zelfverzekerd, vastberaden en tonen doorzettingsvermogen en zijn bovendien niet bang voor een beetje weerstand. Net als alle realistische paspoppen van Catwalk is SOLID! eerlijk, duidelijk en laat hij niets aan de verbeelding over. What you see is what you get.

Extra accessoires kopen bij aanschaf van een paspop

Bij het kopen van een paspop leveren wij standaard een glazen voetplaat en kuitpin mee. Maar naast deze accessoires kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een specifiek kapsel te selecteren of wat dacht je van een mooie strakke kubus waarop een zittend model kan worden neergezet. Daarnaast zijn de paspoppen leverbaar in verschillende make-up uitvoeringen, met verschillende hoofden en in meerdere houdingen.

Volledig maatwerk mogelijk bij Catwalk Mannequins

Ondanks dat ons aanbod paspoppen al enorm is kunnen wij tevens geheel maatwerk leveren. Onze specialisten denken en helpen u graag bij het ontwerpen van de perfecte paspop. Het volledige traject van concept, de productie tot aan de levering wordt door ons verzorgd. We leveren maatwerk volledig afgestemd op jouw specifieke wensen als retailer. Laat je verbazen over de uitgebreide en verrassend betaalbare mogelijkheden om jezelf uniek te maken. Bezoek onze showroom of neem contact op om een afspraak te maken bij jou in de winkel.

Daarom koop je een paspop bij Catwalk Mannequins

Catwalk Mannequins is niet alleen uniek met het aanbod paspoppen, maar ook in de service en de kwaliteit van onze producten onderscheiden wij ons van andere aanbieders.

 • Hoogwaardige paspoppen;
 • Ook custom made mogelijk;
 • De paspoppen bekijken in onze showroom;
 • Wij kunnen bij u langskomen met onze mobiele showroom;
 • Tevens bieden wij test etalages;
 • De meeste paspoppen koop je uit onze ruime voorraad;
 • Ook inruil mogelijk van eventuele oude paspoppen;

Bekijk een deel van onze uitgebreide collectie Catwalk Mannequins paspoppen. Onze paspoppen worden standaard geleverd met glazen voetplaat en kuitpin. Klik op onze website op een afbeelding om een vergroting van de paspop te bekijken. Leverbaar in ieder gewenste finish en in verschillende houdingen. Vraag vrijblijvend een offerte of catalogus aan.