• Custom paspoppen
 • Mobiele showroom
 • Ruime voorraad paspoppen
 • Catwalk zorgt voor stopkracht
 

Etalagepop kopen

Wil jij een etalagepop kopen? Waar moet je op letten en hoe maak je de juist keuze

Catwalk Mannequins is de specialist als het gaat om het aanbieden van de juiste etalagepoppen die de koopkracht van jouw winkel een boost kunnen geven.

ETALAGEPOPPEN ZIJN EEN BELANGRIJKE INSPIRATIEBRON

 

Ben jij klaar om op een effectieve manier etalagepoppen of paspoppen in te zetten in jouw winkel die het verschil gaan maken en jouw concurrentie makkelijk links laten liggen? Fashion inspireert en laat zien waar jij voor staat. Niemand is gelijk en dat willen we maar wat graag laten zien. Dat geldt ook voor jouw winkel. Laat zien wie je bent, zodat anderen zich erin zullen herkennen. Zich thuis voelen bij jouw stijl en smaak. Heldere keuzes en duidelijke statements maken je winkel herkenbaar en gewild.

De juiste etalagepoppen kopen die jouw doelgroep weerspiegelt

Als je etalagepoppen wilt kopen moet je vooraf goed voor ogen hebben wat jouw doelen zijn en of de etalagepop goed zal aansluiten bij jouw doelgroep. Voordat je een etalagepop koopt denk je goed na over het volgende:

 • Wat voor houding dient de etalagepop te hebben;
 • Welk geslacht heeft de etalagepop;
 • Wat is de leeftijd?
 • Denk ook eens na over de kleuring van de huid;
 • En welke maten moeten de etalagepoppen dragen;
 • Moet een etalagepop abstract zijn of heel realistisch, gestileerd of misschien wel headless;
 • Wat straalt de etalagepop uit (sportief, serieus, vrolijk of misschien wel verlegen);

Etalagepoppen die echt uniek zijn

De unieke beleving van jouw klanten… Het is altijd weer een mooi moment. Als je net dát item ziet hangen wat je gewoon moet hebben. Omdat je weet dat het je geweldig zal staan. Wij weten ook wel dat mode geen wereldvrede brengt, maar de deur uitlopen en weten dat je er geweldig uitziet kan wel jouw dag veranderen. Dat is precies wat mode doet. De INSPIRE! Etalagepoppen van Catwalk Mannequins tillen jouw collectie op een stijlvolle manier naar een hoger plan. Hoewel ze lichtgrijs van kleur zijn, zijn het zeker geen grijze muizen. Deze prachtige Inspire etalagepoppen zijn zowel te koop als man en vrouw en verkrijgbaar in een verscheidenheid aan houdingen. Bekijk onderstaande voorbeelden of ga naar onze online catalogus en raak geïnspireerd.

Onze SMART-FITTING etalagepoppen werken met je mee!

We zijn altijd op zoek naar creatieve ideeën en handige verbeteringen. Daarom zijn al onze etalagepoppen vanaf nu leverbaar met het innovatieve SMART-FITTING systeem. Dus geen kleding meer die vast komt te zitten in de armsluiting of gezweet tijdens het aandoen van een skinny jeans. Superhandig!

geef jouw etalage een realistisch beeld

Trek de aandacht van het winkelend publiek en laat ze verstelt doen staan als ze voor jou winkel langslopen. Nee, ze zullen niet alleen langslopen maar ook stoppen en een kijkje nemen. De collectie realistische etalagepoppen van Catwalk Mannequins bestaat uit een serie heren en vrouwen die jouw klant tot actie over laat gaan. Het is een spel waarin je de balans moet zien te vinden tussen het weerstaan van verleidingen en jezelf zo nu en dan iets gunnen. De collectie realistische dames etalagepoppen zijn kenmerkend en raken bij jouw vrouwelijke klanten de juiste snaar.

 • De modellen uit de REBEL! reeks breken uit de dagelijkse sleur en zijn niet bang om hun eigen gezicht te laten zien. Het zijn zelfbewuste, jonge en dynamische vrouwen;
 • Bijna niets voelt beter dan een overwinning op jezelf, alsof je even de hele wereld aan kunt. De realistische figuren in de DARE! lijn symboliseren deze groei;
 • De modellen uit de SEDUCE! lijn durven sensueel en verleidelijk te zijn met uitdagende houdingen en make-up, zonder goedkoop of té sexy te worden;

De realistische heren etalagepoppen zijn zelfverzekerd, vastberaden en tonen doorzettingsvermogen en zijn bovendien niet bang voor een beetje weerstand. Net als alle realistische etalagepoppen van Catwalk is SOLID! eerlijk, duidelijk en laat hij niets aan de verbeelding over. What you see is what you get.

Extra accessoires kopen bij de etalagepoppen

Bij het kopen van een etalagepop leveren wij standaard een glazen voetplaat en kuitpin mee. Maar naast deze accessoires kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een specifiek kapsel te selecteren of wat dacht je van een mooie strakke kubus waarop een zittend model kan worden neergezet. Daarnaast zijn de etalagepoppen leverbaar in verschillende make-up uitvoeringen, met verschillende hoofden en in meerdere houdingen.

Ook volledig maatwerk is mogelijk via Catwalk Mannequins

Ondanks dat ons aanbod etalagepoppen al enorm is kunnen wij tevens geheel maatwerk leveren. Onze specialisten denken en helpen u graag bij het ontwerpen van de perfecte etalagepop. Het volledige traject van concept, de productie tot aan de levering wordt door ons verzorgd. We leveren de maatwerk etalagepoppen volledig afgestemd op jouw specifieke wensen als retailer. Laat je verbazen over de uitgebreide en verrassend betaalbare mogelijkheden om jezelf uniek te maken. Bezoek onze showroom of neem contact op om een afspraak te maken bij jou in de winkel.

Daarom koop je een etalagepop bij ons

Catwalk Mannequins is niet alleen uniek met het aanbod etalagepoppen, maar ook in de service en de kwaliteit van onze producten onderscheiden wij ons van andere aanbieders.

 • Hoogwaardige etalagepoppen;
 • Ook custom made mogelijk;
 • De etalagepoppen bekijken in onze showroom;
 • Wij kunnen bij u langskomen met onze mobiele showroom;
 • Tevens bieden wij test etalages;
 • De meeste etalagepoppen koop je uit onze ruime voorraad;
 • Ook inruil mogelijk van eventuele oude etalagepoppen;

Bekijk een deel van onze uitgebreide collectie Catwalk Mannequins etalagepoppen. Onze etalagepoppen worden standaard geleverd met glazen voetplaat en kuitpin. Klik op onze website op een afbeelding om een vergroting van de etalagepop te bekijken. Alle etalagepoppen zijn leverbaar in ieder gewenste finish en in verschillende houdingen. Vraag vrijblijvend een offerte of catalogus aan.