• Custom paspoppen
  • Mobiele showroom
  • Ruime voorraad paspoppen
  • Catwalk zorgt voor stopkracht
 

Etalagepoppen

De juiste etalagepoppen blazen leven in elk winkelconcept en creƫren stopkracht! Bekijk online de verschillende CATWALK collecties.

Ga naar de etalagepoppen DAMES, HEREN of KIDS voor ons uitgebreide aanbod.

ETALAGEPOPPEN ZIJN EEN BELANGRIJKE INSPIRATIEBRON

 

Fashion inspireert en laat zien wie je bent. Dat geldt ook voor jouw winkel. Een krachtig concept maakt je winkel herkenbaar en gewild. De juiste etalagepoppen brengen vervolgens je collectie tot leven en vormen een belangrijke inspiratiebron voor de klant. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van etalagepoppen helpen we je te pres(en)teren op topniveau!

CATWALK CUSTOM etalagepoppen

Jij Uniek? Yes, you can! CATWALK maakt custom etalagepoppen betaalbaar. We leveren custom etalagepoppen volledig afgestemd op jou specifieke wensen als retailer. Laat je verbazen over de uitgebreide en verrassend betaalbare mogelijkheden om jezelf uniek te maken. Bezoek onze showroom of neem contact op om een afspraak te maken bij jou in de winkel.

 

Bel ons: +31 (0)513 415 426
Mail ons: info@catwalk-mannequins.nl

De uitgebreide collectie CATWALK Mannequins etalagepoppen

Bekijk een deel van onze uitgebreide collectie CATWALK Mannequins etalagepoppen of paspoppen. Onze etalagepoppen worden standaard geleverd met glazen voetplaat en kuitpin. Klik op een afbeelding om een vergroting te bekijken. Al onze etalagepoppen zijn leverbaar in iedere gewenste finish en in verschillende houdingen. Vraag vrijblijvend een offerte of catalogus aan. Wij helpen je bij het kopen van de juiste etalagepoppen.