• Custom paspoppen
  • Mobiele showroom
  • Ruime voorraad paspoppen
  • Catwalk zorgt voor stopkracht

Realistische heren etalagepoppen

SOLID!

Stay true
Stick to your cause
Stand your ground
NEVER compromise

Creatie. Het moment van ontstaan. Eerst is er niets, en op de meest onverwachte momenten ontstaan er ideeën. De grootste denkers en visionairs leerden te luisteren naar hun ‘gut-feeling’, en hebben hun meest waanzinnige dromen waargemaakt, of onze wereld verrijkt met hun ideeën.

 

Natuurlijk kun je luisteren naar de mening van anderen, en kan een idee bloeien en tot wasdom komen in een groepsproces. Maar teveel afwijken van het initiële plan leidt alleen maar tot afbraak. Het belangrijkste is vastberadenheid en doorzettingsvermogen en niet bang te zijn voor weerstand. En je eigen plan trekken.

 

Net als alle realistische figuren van Catwalk is SOLID! eerlijk, duidelijk en laat hij niets aan de verbeelding over. What you see is what you get. 

€ 449,- p/stuk

De SOLID! collectie wordt standaard geleverd met glazen voetplaat en kuitpin. SOLID! is verkrijgbaar in de volgende houdingen:

Naast de standaard collectie is SOLID! leverbaar in verschillende make-up uitvoeringen, met verschillende hoofden en in meerdere houdingen.