• Custom paspoppen
  • Mobiele showroom
  • Ruime voorraad paspoppen
  • Catwalk zorgt voor stopkracht

Abstracte heren etalagepoppen

INSPIRE!

Walking out the door
and knowing that you
look great
can really change your day

Het is altijd weer een mooi moment. Als je net dát item ziet hangen wat je gewoon moet hebben. Omdat je weet dat het je geweldig zal staan.
Wij weten ook wel dat mode geen wereldvrede brengt, maar de deur uitlopen en weten dat je er geweldig uitziet kan wel jouw dag veranderen. Dát is precies wat mode doet.

 

De INSPIRE! figuren tillen jouw collectie op een stijlvolle manier naar een hoger plan. Hoewel ze lichtgrijs van kleur zijn, zijn het zeker geen grijze muizen.
 

Ontstijg de massa en be INSPIRED!


Bekijk ook onze dames INSPIRE! modellen.

€429 p/st.

De lichtgrijze INSPIRE! collectie wordt standaard uitgevoerd in anti-scratch finish en geleverd met glazen voetplaat en kuitpin. INSPIRE! is verkrijgbaar in de volgende houdingen:

Naast de standaard collectie is INSPIRE! op bestelling leverbaar in alle gewenste kleuren en in meerdere houdingen.

RAW!

You were born to be real
Not to be perfect

Het nastreven van perfectie is niet jouw ding. Jij laat liever zien wie je echt bent. Rauw, stoer en edgy. Dit gaat veel verder dan een trend, het is een levensstijl.  We zien het niet alleen in de mode, ook in de muziek, food en sport mag het allemaal wat meer puur natuur. Denk aan festivals, foodtrucks en bijvoorbeeld bootcamp. We willen de wereld beleven zoals hij is. Rauw en intens. Jij hebt weinig nodig om te shinen. Je straalt vanuit jezelf en je weet het. Zo ben je op je mooist.

De RAW modellen zijn mooi door hun imperfectie. De pure, ongepolijste materialen laten een collectie zien zoals hij is. Stijlvol met een rauw randje. De figuren passen mooi in een industriële omgeving of bijvoorbeeld in een blauwe winkel.

€ 429,- p/stuk

De RAW! collectie wordt standaard geleverd met glazen voetplaat en kuitpin. RAW! is verkrijgbaar in de volgende houdingen:

Naast de standaard collectie is RESET! op bestelling leverbaar in alle gewenste kleuren en in meerdere houdingen.