• Custom paspoppen
  • Mobiele showroom
  • Ruime voorraad paspoppen
  • Catwalk zorgt voor stopkracht

Realistische dames etalagepoppen

REBEL!

For a brief moment
Your mind wanders miles away
Do not hesitate
And please
Don't wait

Heel even maar en je gedachten zijn mijlenver. In gedachten schop je alles aan de kant en is het altijd weekend. Overal word je behandeld als VIP en hoef je nooit meer in de rij te wachten. Al je vrienden zijn er en iedereen vermaakt zich. Ze doen de raarste dingen, maar dat maakt niets uit. Iedereen kent je en de nacht is oneindig. Jij bent vrij en niemand bepaalt wat goed voor je is. Jij doet waar je zin in hebt.

 

De modellen uit onze REBEL! reeks breken uit de dagelijkse sleur en zijn niet bang om hun eigen gezicht te laten zien. Het zijn zelfbewuste, jonge en dynamische vrouwen.

 

Hoezo: Keep calm and carry on? Be loud and break out!

€ 449,- p/stuk

De REBEL! collectie wordt standaard geleverd met glazen voetplaat en kuitpin. REBEL! is verkrijgbaar in de volgende houdingen:

DARE!

Floating in the sky
Seedlings of a dandelion
Unaware of what happens below
Up, up, up they go

Altijd weer die vraag: doe ik het wel goed genoeg? Geef ik wel alles wat ik heb? Onze veeleisende maatschappij eist veel van ons. Maar het is niet alleen die druk die ervoor zorgt dat wij onszelf continu proberen te verbeteren. Het is ook een diepgeworteld verlangen om de grenzen van ons eigen kunnen op te zoeken.

Persoonlijke groei gaat niet zonder slag of stoot. 'Life starts at the end of your comfort zone' zegt men wel eens, want verbetering komt niet uit de lucht vallen. Jezelf verbeteren heeft tijd nodig. Door zorgvuldig te kiezen wat je volgende stap gaat worden, en door iedere dag iets te doen wat aan dit doel bij kan dragen.

Als je leert, stel je jezelf kwetsbaar op. Maar bijna niets voelt beter dan een overwinning op jezelf, alsof je even de hele wereld aan kunt. De realistische figuren in de DARE! lijn symboliseren deze groei.

 

Gedistingeerd, doelgericht en op en top vrouwelijk.

€ 449,- p/stuk

De DARE! collectie wordt standaard geleverd met glazen voetplaat en kuitpin. DARE! is verkrijgbaar in de volgende houdingen:

SEDUCE

Hold me
Tease me
Kiss me

In het dagelijks leven worden we continu blootgesteld aan impulsen en verleidingen. Op straat ruik je de lekkerste geuren, zie je etalages vol met de mooiste mode-items en kijk je naar de meest luxe en onbetaalbare verwennerijen. Andere verleidingen schuilen in de gezichten van voorbijgangers. Een stiekeme blik of een brutale flirt. En hoewel de aantrekkingskracht soms groot kan zijn, dien je je te gedragen. Want we zijn allemaal ‘ontwikkelde’ mensen, niet waar? Hoeveel geef je bloot en hoeveel laat je aan de verbeelding over?

 

Het is een spel waarin je de balans moet zien te vinden tussen het weerstaan van verleidingen en jezelf zo nu en dan iets gunnen.


De modellen uit de SEDUCE! lijn durven sensueel en verleidelijk te zijn met uitdagende houdingen en make-up, zonder goedkoop of té sexy te worden.

€ 449,- p/stuk

Naast de standaard collectie is SEDUCE! leverbaar in verschillende make-up uitvoeringen, met verschillende hoofden en in meerdere houdingen.

Catwalk Mannequins helpt je bij het kopen van de juiste etalagepoppoen