• Custom paspoppen
  • Mobiele showroom
  • Ruime voorraad paspoppen
  • Catwalk zorgt voor stopkracht

Abstracte dames etalagepoppen

INSPIRE!
Face/shield edition

The only thing that
is constant is change
Heracles

Face these changes!

Jij behoort tot het soort mensen dat geen genoegen neemt met standaard. Je loopt graag voorop en realiseert je doelen met een ogenschijnlijk gemak. Dit succes komt niet vanzelf, al lijkt het soms wel zo. Jij gaat namelijk door waar een ander stopt. Je bent niet bang voor verandering en kijkt verder dan de gebaande paden.
Het is een mindset waarmee je dingen voor elkaar krijgt en de doelen die je stelt bereikt. Dit zorgt ervoor dat je in een heerlijke flow beland waarin jou tomeloze energie inspirerend werkt voor de mensen om je heen.
 
De INSPIRE! Face/shield edition gaat net een stapje verder dan haar neutralere 'zusje' uit de INSPIRE!-collectie. De verwijderbare Face/shield
geeft net dat beetje extra dat je nodig hebt om op te vallen. Het contrast tussen de matte lichtgrijze kleur en de hoogglans Face/shield geeft een rijke uitstraling. 

 

€459,- p/stuk

De INSPIRE! Face/shield edition wordt standaard geleverd met glazen voetplaat en kuitpin.
INSPIRE! Face/Shield edition is verkrijgbaar in de volgende houdingen:

INSPIRE FACE F-62
INSPIRE FACE F-52
INSPIRE FACE F-6212
INSPIRE FACE F-6214
INSPIRE FACE F-42
INSPIRE FACE F-55

INSPIRE!

Walking out the door
and knowing that you
look great
can really change your day

Het is altijd weer een mooi moment. Als je net dát item ziet hangen wat je gewoon moet hebben. Omdat je weet dat het je geweldig zal staan.
Wij weten ook wel dat mode geen wereldvrede brengt, maar de deur uitlopen en weten dat je er geweldig uitziet kan wel jouw dag veranderen. Dát is precies wat mode doet.

 

De INSPIRE! figuren tillen jouw collectie op een stijlvolle manier naar een hoger plan. Hoewel ze lichtgrijs van kleur zijn, zijn het zeker geen grijze muizen.
 

Ontstijg de massa en be INSPIRED!

 

Bekijk ook onze heren INSPIRE! modellen.

€ 429,- p/stuk

De lichtgrijze INSPIRE! collectie wordt standaard geleverd met glazen voetplaat en kuitpin. INSPIRE! is verkrijgbaar in de volgende houdingen:

INSTAGLAM!

In the future everyone 
will be famous for 15 minutes
 
Andy Warhol, 1968

Jij bent een echte fashionista. Je loopt niet achter trends aan, jij creëert trends! Soms is je look boy-ish met een hoge fun-factor, dan weer super vrouwelijk.
Maar altijd met net dat éne te gekke detail waardoor het origineel is. Jij wordt gevolgd in plaats van dat je een volger bent. Met je eigen gedurfde stijltje ben je een inspiratiebron voor velen.

 

De INSTAGLAM!-figuren ademen mode! Hier afgebeeld in een zachte taupe kleur maar leverbaar in iedere kleur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende poses, van statement pose tot meer ingetogen en vrouwelijk.
Enkele poses hebben onderling verwisselbare armen. Dit geeft veel variatiemogelijkheden. 

De opvallende Face/shields maken de Instaglam!-figuren ten slotte een super veelzijdige eyecatcher in jouw winkel.

€459,- p/stuk

De taupekleurige INSTAGLAM! wordt standaard geleverd met glazen voetplaat en kuitpin.
INSTAGLAM! is verkrijgbaar in de volgende houdingen:

INSTAGLAM F-6204
INSTAGLAM F-6203
INSTAGLAM F-6208

RAW!

You were born to be real
Not to be perfect

Het nastreven van perfectie is niet jouw ding. Jij laat liever zien wie je echt bent. Rauw, stoer en edgy. Dit gaat veel verder dan een trend, het is een levensstijl.  We zien het niet alleen in de mode, ook in de muziek, food en sport mag het allemaal wat meer puur natuur. Denk aan festivals, foodtrucks en bijvoorbeeld bootcamp. We willen de wereld beleven zoals hij is. Rauw en intens. Jij hebt weinig nodig om te shinen. Je straalt vanuit jezelf en je weet het. Zo ben je op je mooist.
 
De RAW modellen zijn mooi door hun imperfectie. De pure, ongepolijste materialen laten een collectie zien zoals hij is. Stijlvol met een rauw randje. De figuren passen mooi in een industriële omgeving of bijvoorbeeld in een blauwe winkel.

€ 429,- p/stuk

De RAW! collectie wordt standaard geleverd met glazen voetplaat en kuitpin. RAW! is verkrijgbaar in de volgende houdingen:

EVOLVE!

We are only limited
By our own imagination

Wij zijn allemaal ontstaan uit sterrenstof. Dat klinkt poëtisch, maar er is wetenschappelijk bewijs voor. Wanneer enorme sterren exploderen worden er talloze elementen uit die ster rondgeslingerd in de ruimte. Deze elementen vormen planeten, waaronder onze eigen blauwe planeet.

Misschien turen we daarom zo graag naar de sterrenhemel, waarbij we graag wegdromen over wat we zouden kunnen bereiken. Wij zijn er van overtuigd dat je met passie en vindingrijkheid de wereld mooier kunt maken.

EVOLVE! is met haar uitzonderlijke poses een écht statement in de winkel. Super-actueel en uitdagend als ze is, vinden dit soort type figuren steeds vaker de weg naar de etalage en winkelvloer van menig groot merk.

 

EVOLVE! is de helderste ster aan ons Catwalk-firmament, klaar om te schitteren bij iedere vooruitstrevende retailer.

€ 429,- p/stuk

De EVOLVE! collectie wordt standaard geleverd met glazen voetplaat en kuitpin.
EVOLVE! is verkrijgbaar in de volgende houdingen: